15 Ekim 2016 Cumartesi

Mobilya Montaj Ustası, Mobilya Tamircisi, Marangoz Ustası Tezcan Usta

Mobilya Montaj Ustası,  Mobilya Tamircisi, Marangoz Ustası Tezcan Usta


Mobilya Montaj Ustası,  Mobilya Tamircisi, Marangoz Ustası Tezcan usta ile evinize, ofisinize aldığınız mobilyalar itina ile kurulur, tamir edilir. Mobil montajı ve mobilya tamiri konusunda İstanbul’un Kadıköy, Maltepe, Kartal, Ataşehir, Üsküdar, Ümraniye, Çekmeköy ve Beykoz bölgelerinde hizmet vermekteyiz.


İkea, Koçtaş, Tekzen, Gaysan, Bauhaus gibi firmalardan aldığınız mobilyalar kısa sürede kurulur, siz değerli müşterilerimize sorunsuz olarak teslim edilir. Yılların vermiş olduğunuz tecrübe ile kurduğumuz, tamir ettiğimiz mobilyaları sorunsuz olarak kullanabilirsiniz. Yeni taşındığınız evinizin, ofisiniz ya da yeni adlığınız mobilyanızın tamiri ve kurulu Mobilya Montaj UstasıMobilya Tamircisi, Marangoz Ustası Tezcan usta ile yapılır.


Binlerce lira vererek aldığınız mobilyaların montajı ve tamiri için işin ustalarından hizmet alın. Tezcan usta mobilya ve marangoz işlerinde siz değerli müşterilerimize hizmet vermekten mutluluk duyar. Mobilya Montaj Ustası,  Mobilya Tamircisi, Marangoz Ustası Tezcan ustaya 0535 820 3147 nolu telefon numarasından ulaşabilirsiniz.